Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TYCK VAD NI VILL

Tyck vad ni vill

Det struntar jag i

Kriget är bara

slöseri med energi

Det ni för fram

är ointressant

Allting är bara

likadant och massa fjant

 

Tyck vad ni vill

Jag vänder ryggen till

Livet har gjort mig

omdömesgill

Synpunkterna

är rena idiotin

Ni uppför er

som regelrätta svin

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/11 2022

 

En av dr Pols läkare, dr Emily, sade, att grisars skrik är som en virvel av ondska.

Grisen Skriker var däremot ett bra band. Men de hade ju något innanför pannbenet.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2022-11-02 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP