Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Handfatet


Kommer ihåg alla flaskorna
som fyllde det vita handfatet
orden har jag glömt
men bilden etsade sig fast

Visst är det tragiskt med alla problem
när började det och varför
Kan någon av fri vilja
förgifta sina lungor och sin kropp
Av oförstånd borde det vara
tröst ger det ingen,
längs olika vägar kan vi den nå
men inte med droger
sorg över de som sitter fast
i det träsket




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-11-03 11:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ser sambandet klarare
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP