Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Paranoid



Hoppas ni inte tycker
jag är onödigt misstänksam
sade jag bankens skadeutredare
då jag ringde upp för kontrollera
om det var sanning
Försumbar ersättning
men noggrann undersökning
Vinsten var det oväntade
Körförmåga inte påverkad
förnöjsam över avslutet
och de märkbart nöjda
över kontrollbehovet
Tänkte nog om andra kunder
vore lika skulle
tjuvarna inte bli så feta
på bankernas bekostnad





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-11-03 12:09



Bookmark and Share


  Foohexa
underskriften är bara en formalitet.
vi vill ditt bästa naturligtvis.
gängar dina pengar efter din död

sånn ärr vii
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP