Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vet du kloka uggla



Du sov länge
men när du vaknade
förstod du inte vad som gått fel
Då tåget spårar ut vem bär ansvaret?
Den som kör tåget
eller den som lade rälsen
föraren söker materialfel
dålig sikt och väder
föremål som hindrar
det som inte finns
går däremot inte att bevisa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-03 12:39



Bookmark and Share


  Foohexa
de som drog gränserna :)
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP