Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


TILL DIG SOM VAR FESTEN


Glittret efter dig ligger kvar

Intrampat i mattorna

Utspritt över golven

Jag sörjer dig bit för bit

Medan du fortfarande lever

Jag sörjer mig själv

Jag sörjer er alla

Jag sörjer det som var vårt

Bearbetningen av de största förlusterna

Måste påbörjas i tid

Då döden främst är en sak för de levande




Fri vers av Jenny78
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-03 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78