Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Juvelströdd honung

Dina ord dryper som juvelströdd honung

Trots de frätskador de ger

Vänder jag mitt ansikte mot dig och ler




Fri vers (Fri form) av Jenny78
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-13 11:09



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Bärnsten.
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jenny78