Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regnbågen


Det finns något mer bortom stjärnorna
något mer än det lilla
som vårt förstånd
kan fånga,
något mer än våra ögon kan se

en nyans en glimt ur ögonvrån
och regnbågen sticker ut en arm
genom molnen

och plötsligt bär dagen ljusa kläder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-11-04 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP