Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt fantastiskt och Väldigt värdefull.

Lönnlöven flög igår som Goldeneye-änder som lämnade vårboet.

Enhörningar finns, vi låter dig bestämma dig.

Vilken trevlig plats.

Vilken skillnad månskenet gör!

Om du vill besegra livets ångest, lev i nuet, lever i andetag.

Om jag har lärt mig en sak så är det att ingen är här för alltid.

Du måste leva för stunden, varje dag. . . här nu.

Frid till alla.

 

Stockholm i mitt hjärta. Lasse Berghagen - Bing video




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-04 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP