Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Lyxjakt kloka uggla :)


den första dagen utvilad
tröttheten efter penicillinet
klingar troligen av
susat omkring i min lyxjakt
på tisdag får den vinterdäck
idag frysande 11 grader
och moln flockas runt varje
som står på däck
Dags byta till vinterkläder
hämtade löv hos vännen
som klädd i lager på lager
liknade ett vaggande skepp







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-11-04 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP