Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Krymper till stor


Kikar in där tomten bor
mysigt krypin med liten trappa
i svampen kan tomtefar slappa
efter delat ut klappar
utanför sitter i snötyngd gran
den röde domaren
och mumsar på nötter
medan snöflingor
faller över stuva och trappa
Det är dags att börja mata
våra småfåglar


Anm.
Gud bevare tänker Donald Duck försöka
bli president igen?
Då värmer sig Putin över den brasan!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-11-04 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP