Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BULTA BAJSET UR DE GRÖNA LÖSSEN!

Bulta bajset ur de gröna lössen!

De förtjänar inget annat

Skadedjursbekämpning NU mot mössen!

Deras klockor tycks ha stannat

Vindkraftssnurror gav dem stora snurren

Tog bort omdömesförmågan

Bulta bajset ur det gröna lössen!

Deportera hela plågan!

 

LARZ GUSTAFSSON 4/11 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-11-04 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP