Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att kuva ett liv


att förändra en vilja
att göra den foglig, är att göra den sjuk
den blir genomskinlig utan eld
allt blir likgiltigt
om vi tillräckligt länge berövar
varje levande
det som är viktigt
så förlorar de hoppet
den som medvetet behandlar
människor eller djur så grymt
gör sig skyldig till tortyr
och det sker dagligdags
men så länge endaste minns
så lever vi
det tar år av tid

till sist vaknar viljan att leva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-06 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP