Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonpasset



Då kom plinget i mobilen
är du hemma vid middagstid
det var min vän
vi planerar för resan i veckan
tur som en tokig
hon gjorde jobbet
som inte hade tid med
morgonpasset
vid matningen kändes lukten
dags igen byta träpellets
hos tjejerna
tiden som blir över
bättre än klöver

som vanligt rinner vattnet i floden
och barkbåten seglar under bryggan
otroligt vad orrtupparna
spelar tjäder i år
väldigt aktiva fast inte säsong

imorgon är det måndag
mycket måste vara klart tills dess.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-06 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP