Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET PARANOIDA VÅPET

Det paranoida våpet

Så rädd, hela tiden spänd

Vad döljer sig där i skåpet

i huset  vid Dummkopf-gränd?

De urblåsta saknar täckning

för pladdret de spottar ut

Beställ inte någon väckning

Allt är trots allt ändå slut

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-11-06 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP