Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tändstickor


Fabulöst aldrig bra
få högt blodtryck då infinner
sig inte sömnen aldrig bra
kasta ett getöga på flödet
Stänger av all input
De viktiga borde gjorda
Tar bort tändstickorna faller
övertygad locken igen.

Fortsatt bra dag klokuggla








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-11-07 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP