Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perfekt slut på en hemsk dag


Då ringer sköterskan
precis städat upp golvet hos Wilmer
som vält toalådan
Varför göra en undersökning
för säkerhets skull
för allmännyttan och statistiken
de testar nya metoder
är ingen guniea pig
penicillinet var effektivt

hur många gånger har de haft stängt
varmbassängen "för mycket bakterier"
varje år likadant
men en gång blir det för mycket
jag har fått nog tränar i stället
kommuenens badanläggning
där går det att simma
de har mera klor
och det är inte lika varmt
där frodas inte bakterierna
alla ska vi dö sade jag
desperado önskar släcka ner
och sova igen tiden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-11-07 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP