Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fika på Kagan

Följ med och fika
sade hon, men jag skyllde
på busstiderna.
Slösa bort sin tid på mig?
Nej hur skulle det se ut.







Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-09 08:18



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Busstider är bra att skylla på.
Beroende på vem som frågar.
2022-11-09

  Gunwale VIP
Café Kagan i Älmhult googlade jag mig till. Kaka, ja!
Jag tror det var ”anti”-psykiatern R D Laing som skrev nåt i stil med ”jag skulle aldrig kunna tycka om någon som tycker om en sån som jag”. (Detta handlade alltså inte om honom själv!)
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP