Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mossiga



På en rullande sten
växer ingen mossa
undrar inte varför telefonen tyst
sengångare blir mossiga
Ringer tjatar besökstid
En annan vill bli av
med pappershögarna
andra gömmer sig bakom dem

allt beror hur vi tar det
vad gör de på banken efter klockan tre
frågade mig
lyckades till slut få en tid för oss
nästa vecka
ännu regnar manna från himlen


Tack för idag klokuggla :)





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-10 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP