Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det stora hela


Lite grann
nästan ingenting

Betyder ändå
någonting
för någon ibland

Inga stora gester
eller ord
bara lite grann

Betyder ändå något
för någon ibland

Inte mycket i ditt tycke
men ändå något mer
än ingenting

Betyder ändå någonting




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-11 07:42



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
värdets relativitet
2022-11-11

  Larz Gustafsson VIP
"På det hele tatt", som man säger i Norge.

Allt är en fråga om betraktarens ögon.
2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP