Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sånger


varför sjunga sånger andra redan hört
sjung av hjärtat om det ingen förstört
sjung om rymder ingen kan nå
sjung om vägar de flesta inte orkar gå
alla önskar sig älskade för den de är
ständigt bakom en mask de sig förklär

visst är livet underligt de svaga blir starka
då andra dem sparka
orättvisor staplas på hög
av den som aldrig kunde slå ner
den som aldrig dög




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-11 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP