Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loop

Ner i den djupaste dal
Upp på den högsta av topp
Blodets skval
Bara ett stopp

Häver mig uppåt
Trycker mig ner
Gör inget åt
Törst efter mer

Slits isär
Och sätts ihop
Jag är här
I min loop




Bunden vers (Rim) av Ner
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-12 01:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns negativa loopar och positiva

precis som med cancer är det bakåfram

om du tycker om hur du lever

är det inget problem

ensamhet ger altruism

altruism ger lathet

lathet ger kreativitet

och så fortgår det......
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ner
Ner

Senast publicerade
Död för sinnesro
Loop
* Se alla