Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om


tänk om
det vi kallar l i v e t
bara är
en kortvarig dröm

i det stora hela

och tänk om
det vi kallar d ö d e n
är det stora hela
i form av en evig

drömlös sömn

?

© MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-12 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ