Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösterna's dikt

Rösterna är kloka
De sade till mig denna dikt
De varna mig för gift i min "Loka"
Och att skuggorna följer mig kvickt

Rösterna vet allt
De vet om spindlar under skinn
Och mikrochips i min palt
De är aldrig tysta, rösten min




Bunden vers (Rim) av Elisa. S
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-12 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa. S