Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Piskan klokuggla



Finns fördelar även
med späckat schema
det hindrar tillfällen
som ger ångest

Bansekram.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-11-13 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP