Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månljusens sken.

har tittat på månljusens sken.
det finna sken.
som lyser upp mörkret.
att det finns nåt.
mysterium i månen.
ljuset strålar ner,
ner till oss som.
vandrar i mörkret.
behöver all ljusens sken.
dom heliga höjderna .
var finns det där uppe.'
månen jag tittar o tittar,
vad är det som lyser.
är det evighetens sken,
som skall lysa för oss alla,
i evighetens evighet,
sända glädjen över mysteriet.
månljusa nätter i all mörker.
ger oss glädjen i all mörker
av birgitta skrev 29.10 2020




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP