Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förstår mig inte på


Spåren vi lämnar efter oss
får inte vara ruiner
av oförstånd går att förlåta
men medvetet göra största skada
finns inte ord nog
beskriva den som inte sig bryr!
Ansvaret för Wilmer X ska bli frisk
som klättra uppför ett högt berg
varje felsteg oanade konsekvenser.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-11-14 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP