Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetsbevis

Det är att sträcka ut handen
i stunder av nöd
gör du inte det
är du ingen hel människa
den sjukdomen svår att bota
hos egoisten
i slutänden får vi om vi finner oss
ett utarmat samhälle med frysande
som samlas runt grytorna

Det är när vi prövas vårt värde bevisas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-11-14 04:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP