Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ingenting som mål

Tänk dig hur livet hade sett ut om vi själva hade varit arkitekten.
Av smärta växer vishet. Av sorg växer empati.
Vi hade ritat livet utan det som göder vår tillväxt mest.
Vi hade förblivit en amöba som ville ingenstans.




Fri vers (Fri form) av Kolvitt
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-14 06:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
av ensamhet växer altruism?
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Kolvitt