Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pianisten



Dagen har skött sig exemplariskt
hon andades genom orkestern
var det hon, för inte var det jag
som stod för fiolerna
måste mig maskera så W tar på oss miste
Hon spelade utan bränna sig
medan lyssnaren i andakt
svepte om sig vingarna
och njöt av tonerna
utan behöva utlösa larmet






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-11-14 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP