Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är ur hjärtat allting vinns


Albumet


Sparar som bokmärken minnen
i ett album trängs de med varann
ofta öppnar jag pärmarna
och berör med fingrarna
alla fläckar som torkat in
många sidor bär spår av regnet
som föll varje dag under åren
du var försvunnen i främmande land
det otroliga händer
det börjar regna igen vid tanken
Därför ingen tilltro blev över skillnaden
vad människor säger
handlingar talar mer
om vad yttre attribut döljer





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-14 21:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja usch
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP