Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeter.se:s rap battle startade lika fort som den avslutas. Sätter punkt här, finner ingen poäng med att ödsla mer tid på detta, trots att jag fann det rätt kul att försöka rimma illa vilket vissa verkar anse vara dikt. Håll till godo, i all vänlighet :)


DEN POMPÖSE PREDIKANTEN :)


predikanten nu bara svamlar
författar här sina spefulla "dikt"
biblicist, du i dimma famlar
slå du i din Skrift så illa kvickt

följ så Jesu antika lära
hör orden; "vänd andra kinden till"
och låt oss andra här få svära
och sprida "kättja" om vi nu vill

med RUBRIKERNA i versaler
bland poesi du missionera
hua! för dina pekoraler
snälla, låt oss nu slippa mera!

magistern finner det sövande
att med dövhetens väggar rimma
sätter punkt här, än så prövande
sen är nu ateistens timma

© MagisterZ

14/11-2022




Bunden vers (Annat versmått) av MagisterZ VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-14 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ VIP