Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en transumt av samhällets vakanser


Sveket


Den som en gång sveks
av sin bäste vän
hur ska den
någonsin i frihet kunna gå
minnet följer den i spåren
Nog är våra vandringsdagar
orättvist fördelade
den som inget förtjänar
bär på klingande mynt
i stället för ett hjärta
och de som gäldat
går med trasiga skor
hederligt inköpta
Nog har världen blivit grym
som äter de levande




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-15 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP