Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Forntidsödlan



Inget förlåtet är
stenhjärtat slår gnistor
bränner ner marken
skövlar jorden
blickar ut över ruinerna
högt över clowner och marknadstorg
restes korset över graven
intet dammoln rördes
isen bredde ut sitt täcke
berg brast av tyngden
och försvann i avgrunden

kärlek empati vänskap en forntidsödla
bland Insjöns grannar
vart är samhället på väg
frågar sig mången






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-11-15 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP