Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(33)







idag är allt monotont och stilla
som ett vackert, ödsligt vykort
av ingenting, skickat från ingen, till ingen
jag vill leva mitt liv på en naken stol
i ett rum där du kommer förbi en gång i veckan
och hissar ner den bruna, fladdrande
rullgardinen över fönstret, och lämnar mig
med en madeleinekaka som faller sönder
till nätter utan övergivenhet,
och dagar utan några människor



















Fri vers av Androiden VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-11-15 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP