Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖGON SÖKTE MINA

Ögon sökte mina

Men de ville inte bli funna

Kanske sökte de eldar

som länge varit utbrunna

Fanns där ett slags vädjan?

En sorts rådjurslik förfrågan?

Varför skulle hon vädja?

Vilken var den sökta lågan?

 

Landsbygden omkring oss

i ett höstmörker så stilla

Ögon sökte mina

Men de ville mig inget illa

Fanns det någon koppling?

Något pejlat med en radar?

Grubblerier är svåra

och jag vet så väl: de skadar

 

LARZ GUSTAFSSON 15/11 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-11-15 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP