Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT ÖVERKÖRT TREVANDE FÖRSÖK

Ett överkört 

trevande

försök

Tanks rullar fram

och allt

går upp i rök

Ett hånflin

En skadeglad

grimas

som hoppas

att du är skör

som glas

 

LARZ GUSTAFSSON 15/11 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-11-15 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP