Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlampan

Omringad som av en bamsekram
Tre pälsmuffar snusar rofyllt bredvid mig
schemat igår däckade mig tidigt
Eller var det flunsasprutan?
Det lackar mot jul
och ett vetrinärbesök för
Wilmer och en till imorgonbitti
Wilmers superviktigt
T hämtar dem
Förstår nu Lejonets avbrott med
föreningen
jourhem gör jobbet med alla djuren
Många händer inblandade
Göralistan varit alltför lång.
Fundersam soppa på spik
går inte koka kloka uggla kändes liksom igår
en del skulle platsa i den grytan
vid tanken vad de gjort
Dessvärre även sambandscentral
banken och avslut Damen
det juriduska för arvet de ska få
och jag som älskar klura ut det tekniska :(

Efter allt vilohemmet Solrosen tack






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-11-16 03:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
efter diverse sjögång äntligen på gång
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP