Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sola i Karlsta


Då dagen rullade ut sin matta
var allt en enda snårig skog
som av ett mirakel
och molnskärmen skingrades
vid sidan om allfarvägen
svävade över gravarna
en lycklig fågel som landade
på livets gräsmatta, där den
hörde hemma



Det ska bli trevligt läsa bidragen Saga Poesi





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-11-16 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP