Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fraktbåten


Känner mig som den
med jollen på släp
tidigt morgon ska Wilmer
på fastande mage i bur
Tjejen i sin, bara andra sprutan
grabben ömmar för
bara stygnen i mun inte gått upp
Och att få honom i bur
måtte det bli smärtfritt för oss båda
Visst är det svårt att förstå sig på
dessa djurvänner som brinner
för den som ingen egen röst har





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-11-17 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP