Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väller över


Då min kopp rinner över
då fäster jag på pränt mina tankar
det må vara hänt
om någon känner igen sig
inget intresse av annat har

där är vi även lika kloka uggla.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-17 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP