Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Knuten


Nerverna i gropen som knuten
sade T förstår inte hur du orkar
har blivit härdad svarade hon
därför ett arbete som vilket helst
alla liv lämnas därhän efter
vaccination efter information
går det inte för alla bra
Kan inte vara jourhem
att veta människor finns
som förstör både människor och djur
blir bara deprimerad






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-17 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP