Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vett att ge upp

Jag har gjort mitt!
Kroppen är slut och hjärnan utbränd.
Men inom mig dansar själen
och hjärtat slår för kampen.
Jag har gjort mitt men har inte vett att ge upp.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-11-17 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP