Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nytt scenario

Vi e så långt
från vårt mål
och klockan tickar
som aldrig förut
bit ihop, skynda på
töm förråden
och packa ditt krut
men tänk om,
för en stund
för vem har du bråttom,
för vem står du ut
tagga ner,
glöm din dröm
dröm nåt annat
ingen drömt om förut

För jag har sett ditt scenario
speedad och hög, en Super Mario
Snabbt ner, kan det alltid gå
Kristallgrottan e inte svår att nå

Många liv, har gått åt
Att hoppa på svampar
och segla på moln
Nu är tråden så tunn
Programmet har hängt sig,
Sekvensen är slut

Och jag har sett ditt scenario
Speedad och hög, en Super Mario
Snabbt ner, kan det alltid gå
Kristallgrottan e inte svår att nå

Skriv om ditt scenario
Som om, som om
Du vore Super Mario
Tänk om, tänk om




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lustverket VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-17 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hör influenser från thåström, engelsk punk..... låter inte så dåligt, speciellt när man läser texten samtidigt. har du hört sonder? det är en handledare på fountain house stockholm som har det bandet med några vänner. riktigt schysst kille. jag skulle rekommendera att ni skaffar en bättre producent / ljudtekniker, de är för mycket perfektionister nuförtiden, känslan försvinner....... lyssnade mycket på qotsa / kyuss förut, men de va bäst med demot / if only.
2022-11-20

  Respons VIP
Super Mario som livsstil. Får en känsla av fart, ensamhet och meningslöshet. Spring fort. Dö snabbt. Punklåten och sången stryker under smärtan.
2022-11-18

    Kämpendahl VIP
Eller Luigi.
2022-11-17

  kriya
den här var sträng.
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP