Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eve's Dawn

Faint as a shadow,
her grip is strong
hexed and perplexed,
I sing her song.




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-05 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP