Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smarts & Hearts

So you made a mess
tried to fix it with smarts, don't
what you need is hearts




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-12 15:15



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Bättre när du skriver långt.
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP