Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ANSER

* att Svenska Akademien borde läggas ned.

*att alkohol borde totalförbjudas.

*att prostitution borde totalförbjudas, liksom porrklubbar och pornografi.

*att tobak borde totalförbjudas.

*att Sverige borde kasta ut Marockos ambassadpersonal eftersom Marocko ockuperar Västsahara.

*att Nobelpriset borde läggas ned.

*att man borde visa MYCKET mindre sport & idrott i tv.

*att män borde vara män och sluta med att permanenta håret o dyl.

*att spöstraff borde införas istället för fängelser.

*att kapitalismen borde avskaffas.

*att feminismen bör bekämpas.

*att alla bör gå ur Svenska Kyrkan.

*att aborter bör förbjudas.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/11 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-11-17 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP