Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU HATAR

Andras begåvning föraktas

Negligeras till och med

Det är bara du som ska lysa

så du pladdrar med besked

om bragder och bravader

och sammanträffanden

Vi lottlösa är tysta

och hör på "mästaren"

 

Du, bara du står i centrum

Då är allting helt okej

Men jag har ledsnat på skrytet

så jag ropar ut ett: "NEJ!"

Nog nu med skryt och med tjatet

Nog nu med din dominans

Jag isolerar mig noga

och ger dig inte en chans

 

LARZ GUSTAFSSON 17/11 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-11-17 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP