Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Larven


lilla fjäril sov i ro
före du vaknar ur sömnen
till solens magiska finger
stryker över din kokong
och åter målar hoppet
över din duniga gryning
efter den svåra frosten
ritat runor i barken
sov i drömmarnas slott
där du nektar blott
och inte bitter sötma dricker
så du på starka vingar
åter mot rymden
dig svingar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-11-18 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP