Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trapetskonstnären



Varje sekund varje stund memorerad
utan över sysslorna vara frustrerad
det bästa ta itu med dagen
utan över högen känna sig nedslagen
då solen vid horisonten tänder sin lykta
gäller det stunden fånga
före den flykta

Du kan nog se mig som gå på lina
då dagen går mot sitt slut
har utnyttjat varje minut
natten sätter i kontakten och laddar
batteriet så nästa dag
inte i kurvorna sladdar















Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-18 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP