Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åskrullkringdygnen


Livet för dummies 66


om kung baba ali dödar mö
en vän berövad
blöt i stockholms skuggor
snusk droger och sånt

en mattresande knullar hö
en fantasi förövad
av farans boråsa suggmor
snusk droger och sånt

men

kan du tro
har du hört
en ny frihetsklocka ringer

bortom knark
bortom porr
finns en nykter dag som fri

nånting simpelt för din ki
vanligt folk ska stå dig bi

en för far
en för mor
två för syster
noll för bror




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-18 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd